Welkom

 

Welkom op de site van de Liga Leven & Gezondheid, een site vol handige tips die u kunnen helpen uw gezondheid te verbeteren.

Volop ideeën en suggesties.
Veel handige informatie.

5 dagenplan

ligue

Ondanks dat deze methode om te stoppen met roken al in 1959 in de Verenigde Staten werd ontwikkeld, is deze methode nog altijd actueel. Met een groepsgewijze aanpak worden de deelnemers gedurende vijf opeenvolgende dagen ondersteund om te stoppen met roken. Voorwaarden: een gezonde portie doorzettingsvermogen en het commitment om gedurende 5 opeenvolgende dagen aanwezig te zijn bij de bijeenkomsten.

Expo Gezondheid

exposante01

Deze tentoonstelling is een fantastisch middel om een gezonde levensstijl te promoten. Deze expositie is speciaal ontwikkeld om mensen bewust te maken van hun levensstijl en te laten zien hoe zij hun leven op een positieve manier zouden kunnen veranderen.

Tips voor een goede gezondheid

5fruitslegumesIn deze rubriek vindt u tal van tips, suggesties, adviezen en ideeën waarmee u uw gezondheid kunt verbeteren en nog meer van het leven kunt genieten.

Boek van de maand

Green-BooksIedere maand selecteren wij een boek voor u waarin onderwerpen aan de orde komen die betrekking hebben op levensstijl en gezondheid. Uiteraard bent u ook van harte welkom om uw eigen leestips met ons te delen!

Kidzcorner

apple_kidVolop ideeën voor leuke activiteiten die u met uw kind(eren) kunt doen en waarmee u hen helpt een gezonde levensstijl te ontwikkelen.

Actualiteit

06mei

Boek van de maand : Blue Zones ; Où Vit-on Mieux Et Le Plus Longtemps ?

0 Comments
Hoe maak je een gezond en actief leven te hebben tot 90 of zelfs 100 jaar, en zelfs daarbuiten? Dit... Read More →
Back to Top
dapibus suscipit accumsan libero Donec velit,